Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Rólunk Az elmúlt 13 évben a tervezés és gyártás számos területén kipróbáltuk magunkat, nyomdaként tervezéstől a komplex márkaépítésig.

Kik vagyunk

Az elmúlt 13 évben a tervezés és gyártás számos területén kipróbáltuk magunkat, nyomdaként tervezéstől a komplex márkaépítésig.

Folyamatosan együtt dolgozunk kis és nagy vállalatokkal, önkormányzatokkal, média ügynökségekkel. Munkáink során számos kiváló szakembert ismertünk meg, így nagyobb feladatok esetén csapatban dolgozunk. Imádjuk a lakberendezőket, akik néha lehetetlen feladatokkal bíznak meg bennünket, de kreativitásunkkal, sok éves szakmai rutinunkkal mindig sikerül kivitelezni a legszebb képeket.

Vászonkép áruházunkat 2018-ban indítottuk, álomképek.hu néven. Álmunk, hogy gazdag választékot nyújtó webáruházat építsünk, legyen szó lakás berendezésről, babaszületésről, vagy akár egy hotel belső látványvilágának maximalizálásáról. Az egyedi megoldási igények és a magas minőségi követelmények elengedhetetlenné tették, hogy új faipari részleggel is bővüljünk, mely az egyedi gyártású keretekre specializálódott. Ezzel lehetőség nyílik akár centiméterre pontos keretek gyártására is. Magas minőségű, oldószeres nyomtatóval nyomtatunk, egyedi vászonra, a végterméket teljesen kézzel készítve. Egy álomképet.

Álomképek csapata

 

   

Keresés