Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

1970. 01. 01. 00:00:00
Rólunk Az elmúlt 13 évben a tervezés és gyártás számos területén kipróbáltuk magunkat, nyomdaként tervezéstől a komplex márkaépítésig.
2018. 10. 30. 13:01:53
Vászonképekről

Mit szólnál hozzá, ha kinyitnád a szemed, és azonnal egy olyan helyen találnád magad, ahova már régóta vágytál? Egy napsütötte tengerparton, egy nyüzsgő nagyváros közepén vagy egy virágos réten. És ahhoz mit szólnál, ha mindezt a saját otthonodban tehetnéd meg? Ne álmodozz tovább, a fantázia birodalma most nyitva áll előtted! Mindezek mellett esetleg egy kis motivációra, pozitív gondolatokra vágynál nap, mint nap? Mert mint tudjuk ebben rohanó világban mindannyiunknak kell egy kis biztatás, egy kis pozitív energia! Nálunk ezt is megtalálod!

 

2018. 10. 25. 18:19:56
Hogyan hatnak a színek a lelkivilágra?

Hiszed vagy sem, a színek mindig hatással vannak arra, hogyan éled meg a napi problémákat, hogyan ugrod meg a konfliktusokat, miként indítod a napodat és milyen a kedved, mikor hazaérkezel.

citromsárga szín például nagyon jó hatással van az elmére és a kreativitásra, valamint a jókedvedet is meghozza.

zöld maga a harmónia és a kiegyensúlyozottság, szóval ha úgy érzed, ezek a dolgok most mind hiányoznak az életedből, akkor nem árt, ha hazaviszed a zöldet is valamilyen formában.

Amennyiben úgy érzed, mostanában levert és valami miatt zaklatott vagy, akkor a kék lesz a te színed, ha pedig a depressziót űznéd el, akkor a narancs az ideális választás.

Vannak olyan színek, melyeknek csak abban az esetben van jótékony hatása, ha kis mennyiségben és apróbb felületeken használod,nem érdemes például egy az egyben vörösre, feketére vagy lilára festeni a falakat, mert nagy mennyiségben feszültséget és frusztrációt okozhatnak.

Kiemelendő továbbá a fehér szín is, amely a tisztaságot jelképezi, ráadásul lakberendezési szempontból telitalálat, nincs olyan szín vagy minta, amely ne passzolna hozzá.

2018. 10. 19. 16:17:32
Inspirációk a falra!

Inspiráció és dekoráció

Néha mindenkinek szüksége van egy kis biztatásra, inspirációra, hiszen még a legoptimistább embereknek is lehet rossz napjuk. Ilyenkor elég akár egy mondat, amely lelket önt belénk, és a szomorúság vagy az idegesség máris odébbáll. Sokan olvasgatnak ilyenkor pozitív hangvételű idézeteket, hiszen segít felülkerekedniük a kellemetlen helyzeten, és megszüntetni a rossz lelkiállapotot.

Keresés